Recomandari | Cel mai de succes film romanesc al ultimului deceniu se lanseaza pe DVD

Date:

Organizatorii de la Transilvania Film au anuntat oficial lansarea pe DVD al filmului romanesc Despre oameni si melci (2012), in regia lui Tudor Giurgiu, eveniment ce a avut loc in data de 15 decembrie 2012, in cadrul Librariei Carturesti Verona. La ceremonie au participat, regizorul filmului Tudor Giurgiu, impreuna cu o parte din distributia filmului, si anume Andi Vasluianu, Andreea Bibiri, Clara Voda si Alin Panc. Cel mai de succes film romanesc al anului 2012 si al ultimului deceniu, avand in vedere numarul de spectatori inregistrati la vanzarea de bilete, a avut parte si de o difuzare in premiera a unor cadre care nu apar in versiunea cinematografica, fiind taiate la montaj, si care au fost incluse ca bonus si pe formatul DVD. De asemenea, sectiunea bonus inclusa mai cuprinde si un making of de 30 minute in care actorii principali si echipa de productie ofera spectatorului posibilitatea sa afle cum a fost creata lumea din film, care au fost cele mai amuzante si cele mai neobisnuite momente de la filmari si mai ales care sunt impresiile lor despre acest proiect care tocmai se lanseaza.

In cadrul evenimentului, printre surprizele organizatorilor, se numara o conferinta de presa la care a participat regizorul si o parte din distribuitie, care au raspuns intrebarilor presei si publicului si de asemenea, primilor 50 de cumparatori ai DVD-ului li s-au  oferit o reducere de 20 % la achizitionare.

DVD-ul Despre oameni si melci poate fi achizitionat incepand cu data de 15 decembrie din librariile Carturesti, Humanitas, Libris si Casa TIFF din Cluj.

 

Articol scris de Mircea Jianu

 

 

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...