Recenzie Concert 3 Sud Est, Pentru Ea 2015- Foto si Video

Date:

3 sud est 00001Laurentiu, Viorel si Mihai au adus la Sala Palatului cateva mii bune de spectatori. Chiar daca sala nu a fost arhi plina…sau la fel de plina ca anul trecut, atmosfera a fost una pe cinste. Viorel Sipos, glumetul trupei, a fost racit, astfel ca nu a fost in forma maxima pe scena. In schimb Mihai si Laurentiu au dat tot ce-a fost mai bun pentru publicul venit sa ii vada.

Laurentiu Duta: Cine a trait acele vremuri sa se ridice si sa danseze3 sud est00006

Chiar daca nu mai au aceasi energie ca acum 10-15 ani, chiar daca au lansat doar doua piese dupa ce au revenit, baietii au ramas la fel de tineri in ciuda faptului ca au implinit majoratul in formula 3 SUD EST. In public au regasit atat noua generatie de fanii 3 SE, copii de 4-5 anisori, cat si fani care au asteptat reunirea trupei 3 SUD EST pentru a le canta la nunta. In public erau foarte multi copii, cel mai probabil veniti cu parintii, la randul lor fanii ai trupei din Constanta. Privind acest fenomen, ascultand piesele lor, ne dam seama cat de repede a trecut timpul. cat de mult s-a schimbat muzica. In public erau si multe persoane la 40-50 de ani, persoane care acum 15 ani erau mari fanii 3 S E. Muzica lor a inspirat generatii intregi de aristi, a creat tendinte, a educat publicul, a transmis mesaje de interes social si…s-a reinventat.

3 SUD EST suna diferit in 2015

Daca va intrebati care este diferenta dintre 3 s e in anul 2000, atunci cand lansau Mileniul 3 si 3 E in 2015, va spun acum. Baietii nu mai canta „dupa CD”, au un band alaturi de care au reorchestrat piesele lor de atunci, astfel ca BMP-ul a scazut un pic, iar dance-ul ritmat de atunci se apropie pas cu pas de popul cantat de ei astazi, prin piesele Emotii si Liber. Nu spun asta ca o critica, ba dimpotriva. Este un pas firesc pentru maturizarea trupei din punct de vedere muzical, fapt firesc cu inaintarea in vartsa a celor trei.

Lorena, fetita lui L. Duta stie toate versurile 3 SUD EST

In fata scenei s-au adunat zeci de copii, care in anumite momente i-au invadat pe baietii. Printre ei a fost si Lorena, fetita lui L.Duta, care ne-a demonstrat ca stie toate versurile. Printre invitatii speciali din acest an au fost si Elena Gheorhe si Andreea Banica.

3 sud est live la Sala Palatului LIVE

GALERIE FOTO 3 SUD EST

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...