Recenzie|Comedie pe intuneric

Date:

Am fost sambata seara alaturi de Ionela @redactia4fun la piesa de teatru „Comedie pe intuneric” de la ARCUB. Din pacate am ajuns cu doar cateva minute dupa inceperea spectacolului, iar intunericul „stapanea” sala…..insa le multumim celor de la intrare ca ne-au lasat sa avem acces in sala, fara sa deranjam insa 😀 Am urcat la balcon, iar minute in sir am privit piesa din usa, pentru ca ….ati ghicit era intuneric 🙂 Cu greu am gasit scarile pentru a ne lipi de un scaun :))

Piesa de teatru a fost exact cum m-am asteptat: umor fin…englezesc, departe de modul direct in care se face comedie in spatiul public contemporan. Urmarind o astfel de piesa iti dai seama cum a evoluat…sau nu societatea: de la modul subtil in care se vorbea despre relatii, sexualitate, casatorie….la propunerile directe din ziua de astazi. Arta este cu siguranta reflexia directa a societatii….exact ca ea…suntem si noi, societatea in general :))

Actorii au fost la inaltime, iar pentru asta ii felicitam. In piesa au jucat:Anda Caropol, Cornel Ciupercescu, Viorel Comănici, Tiberiu Păun, Vlad Jipa, Viorica Bantaş şi Cristina Florea. Regia: Cristian Dumitru. Scenografia:Raluca Ştefan

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)

2 COMENTARII

Comentariile sunt închise.

spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...