Rap cu stil, tehnica si inteligenta la „Romanii au talent”

Date:

Daca primul sezon de „Romanii au talent” a fost castigat de Adrian Tutu, un tanar rapper care a impresionat prin poveste sa si prin sensibilitatea versurilor, in sezonul 2 isi face aparitia rapul ce combina tehnica vocala si inteligenta versurilor semnat de Razvan „Krem” Alexe are 22 ani si este student la UNATC la sectia de actorie.Tanarul actor cu atractie catre rap ne-a impresionat atat prin tehnica vocala sau altfel spus flow-ul sau, dar si prin versurile inteligente care le-a compus. Nici juriul nu a ramas de gheata si s-au intrecut in laude la adresa acestuia. Sunt curios ce zice comunitatea rap de Razvan, tinand cont de faptul ca Adrian Tutu nu a fost privit foarte bine, din contra a fost criticat faorte dur de Pacha Man 😀

„Razvan reprezinta un alt nivel. A demonstrat aici ca nu este doar un rapper, ci a facut si o demonstratie de actorie. In preselectii, am zis ca eu cred ca tu esti. Eu cred ca tu esti omul pe care il cautam„, a spus Andi.

Ceea ce faci tu e o provocare si pentru artistii cu experienta. Vreau sa te vad si sa te ascult din nou in finala„, afirma Andra.

De multe ori s-a intamplat ca votul publicului sa nu corespunda cu clasamentul meu. Dar e obligatoriu ca acest baiat sa fie votat si sa ajunga in finala. Tu ai de toate: ai minte, esti inteligent, arati foarte bine. E obligatoriu sa fii numarul 1 in aceasta semifinala„, a completat Mihai Petre, iar dorinta i s-a indeplinit, cu ajutorul voturilor publicului.

foto: romaniiautalent.protv.ro

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...