Publik difuzata in Tara Galilor

Date:

Trupa Publika este intr-o continua ascensiune! Dupa un album cu mare succes la public si critici, cei 5 baieti au decis reeditarea acestuia intr-o formula Deluxe.

Dupa 4 turnee de promovare si 200 de concerte, a fost numita una dintre cele mai bune trupe de live din tara. A fost apoi aleasa de legendara formatie U2 pentru a canta la o petrecere privata, intr-un castel din Irlanda, iar acum  una dintre melodiile lor este difuzata in Tara Galilor. Este vorba de piesa Angel de pe albumul Unde esti, lansat in 2009. Acesta a intrat in playlistul Rhondda Radio, ce are acoperire fm in Tara Galilor. Postul de radio are si site dedicat emisiei online ce poate fi ascultata de intreg mapamondul.

Publika a lansat recent videoclipul piesei Unde esti, cel de al cincilea videoclip al trupei. Publika inseamna profesionisti cu o bogata experienta de scena, de productie si de studio. Formatia propune un sound modern, masurandu-si fortele in reprezentatii live incendiare.

Pana la lansarea videoclipului Angel sa ne bucuram de cel mai recent clip al trupei:)[pro-player width=’520′ height=’420′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=mbhmSgsgrJ0[/pro-player]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...