Publik difuzata in Tara Galilor

0
614

Trupa Publika este intr-o continua ascensiune! Dupa un album cu mare succes la public si critici, cei 5 baieti au decis reeditarea acestuia intr-o formula Deluxe.

Dupa 4 turnee de promovare si 200 de concerte, a fost numita una dintre cele mai bune trupe de live din tara. A fost apoi aleasa de legendara formatie U2 pentru a canta la o petrecere privata, intr-un castel din Irlanda, iar acum  una dintre melodiile lor este difuzata in Tara Galilor. Este vorba de piesa Angel de pe albumul Unde esti, lansat in 2009. Acesta a intrat in playlistul Rhondda Radio, ce are acoperire fm in Tara Galilor. Postul de radio are si site dedicat emisiei online ce poate fi ascultata de intreg mapamondul.

Publika a lansat recent videoclipul piesei Unde esti, cel de al cincilea videoclip al trupei. Publika inseamna profesionisti cu o bogata experienta de scena, de productie si de studio. Formatia propune un sound modern, masurandu-si fortele in reprezentatii live incendiare.

Pana la lansarea videoclipului Angel sa ne bucuram de cel mai recent clip al trupei:)[pro-player width=’520′ height=’420′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=mbhmSgsgrJ0[/pro-player]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: