Promovare|Noua generatie rap-Pavel Apostatul si Kali

0
585

La fel cum ascultam azi artisti rap cu suspiciune prin prizma faptului ca nu i-am mai auzit pana acum si ii criticam pentru ca nu au un sound perfect sau o tehnica bine pusa la punct  la fel se intampla in urma cu ani si cu nume care azi domina piata muzicala. Spre exemplu Guess Who s-a remarcat in trupa Anonim in cadrul unui proiect sustinut de cei de la PARAZITII care a avut ca scop descoperirea de noi talente. Grasu XXL a fost sustinut la inceputuri de cei de la Mafia, iar azi umple sali intregi.

Va spun toate acestea pentru azi vom promova doi artisti Hip Hop aflati la inceput de drum si despre care imi doresc sa mai aud. Este vorba de Pavel Apostatul si Kali.

Pavel Apostatul, este un  un MC independent din Galati, si apare in fata publicului cu o piesa sociala alaturi de a OBLX si MP13 despre care am mai vorbit la noi pe site. Este o piesa greoaie care a fost compusa in memoria victimelor revolutiei din decembrie 1989.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=Azs6G68AwKk[/pro-player]

Kali, pe numele sau realAlexandru Caliu este un tanar rapper pasionat de acest gen muzical de la o varsta frageda, s-a apucat sa scrie versuri, iar ulterior sa imprime mai multe piese, iar in primavara va lansa primul sau album „Kaligrafie”. Piesa „Diferente” este  realizata in colaborare cu Cerno.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=ZnqsQxafjwY[/pro-player]
Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: