Buzz Camp editia de primavara | Foto & video interviu

3
5338


Buzz Camp
este un eveniment de traditie organizat de Business Inspire pentru tinerii studenti sau absolventi care isi doresc sa intre in legatura directa cu mediul de afaceri, sa invete lucruri noi si in acest mod sa aiba sansa unei  cariere asa cum au visat. Noi am aflat in prima zi un lucru extrem de interesant  comunicat de IOANA Teodorescu (Senior Brand Operations Integration Manager,P&G Balkans House Hold Care ) si anume ca unele companii cu viziune nu mai cauta doar tineri cu experienta, ci tineri cu potential. Nu de alta, dar este un paradox sa fi tanar si sa ai si experienta 😀 In mod cert au fost multe lucruri interesante de aflat dar nu se compara „povestile” scrise si citite cu experienta evenimentului „in direct”. Am retinut un lucru important: Tanarul care isi cauta un loc de munca vinde in esenta „un produs” ( sau un serviciu ) daca vreti sa ii spunem asa, astfel ca trebuie sa stie sa se „vanda” foarte bine si sa „expuna” avantajele pe care angajatorul le va avea ca urmare a colaborarii cu el.

Buzz Camp este un mix de dezvoltare personala si orientare in cariera, bine definit si organizat, BUZZ!Camp te aduce in fata unor speakeri de renume (de la vedete pana la traineri recunoscuti) si a celor mai mari companii de pe piata internationala.

Noi am fost prezenti in prima zi de Buzz Camp si ne-a placut foarte tare, astfel ca va sfatuim sa va inscrieti cu incredere la editia urmatoare.

Am stat de vorba cu cei mai importanti speakeri ai zilei si anume: Alexandru Negrea (Spada) , IOANA Teodorescu (Senior Brand Operations Integration Manager,P&G Balkans House Hold Care ) sau CRISTIAN ONETIU.

[nggallery id=25]

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: