Primele sase piese ce vor intra in finala nationala Eurovision 2013

Date:

Eurovision 2013, prima semifinala nationala  a avut loc aseara si s-a difuzat in direct pe TVR dar si pe tvrplus.ro. Cei mai multi dintre artistii care au urcat pe scena  in cadrul primei semifinale din cadrul selectiei nationale au fost interpreti ce bat la portile celebritati, iar prin acest concurs spera ca vor obtine o mai mare notorietate si poate cel mai norocos dintre ei va „trage lozul cel mare”.turcescu

Primii 6 semifinalistii Eurovision 2013 -selectia nationala

Dintre cei care s-au calificat in finala cei mai cunoscuti pentru publicul larg sunt:

Luminita Anghel, care in acest an concureaza cu piesa:  Unique, cumpusa de Rafael A. Herrero si José Juan Santana Rodríguez. Artista  a mai reprezentat Romania la Eurovision in anul 2005, alaturi de trupa Sistem, atunci cand a obtinut cel mai bun rezultat al unei formatii romanesti din istoria participarii la acest concurs. Sistem si Luminita au participat cu piesa <<Let me try>>, compusă de Cristian Faur.

 

Casa Presei a primit cel mai mare „credit” din partea publicului, obtinand cea mai buna clasare in topul final. Cu siguranta au contribuit la acest lucru atat notorietatea solistului cat si piesa pop linistita interpretata de Robert Turcesu.

Emilia – Electric Fence

„Emilia” este regina Balcanilor, este o domnita care-ti ia mintile, iti goleste portofelul si-ti distruge viata. Daca o privesti dansand, esti vrajit, daca o primesti in sufletul tau esti pierdut. „Emilia” are o noblete ciudata amestecata cu o doza considerabila de grobian balcanic. „Emilia” iti patrunde in minte si refuza sa iasa. „Emilia” nu are silicoane.

Tdor Turcu- Heloo

Cezar – It’s My Life

FreeStyle – Criminal Mind

foto: paginademedia

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...