Alex Velea la sala (video) artistul ne arata cum se antreneaza

0
7567
exercitii Alex Velea
exercitii  Alex Velea
exercitii Alex Velea

Alex Velea este apreciat atat de femei cat si de barbati pentru modul in care arata, patratelele sale au devenit un brand si fara doar si poate putem spune ca l-au ajutat in cariera. Artistul a facut o adevarata pasiune de-a lungul timpului pentru sala de forta, fapt care s-a vazut prin dezvoltarea musculaturii intr-un mod armonios.

Cum se antreneaza Alex Velea – exercitii


Daca va intrebati Cum se antreneaza Alex Velea la sala ? acum aveti raspunsul; artistul ne dezvaluie exercitiile sale preferate. Artistul de la HaHaHa foloseste foarte multe aparate dedicate si lucreaza intens cu grutatea propriului corp ajutat si de dotarile salii de forta.
Alex Velea afirma intr-un interviu anterior faptul ca e posibil sa te dezvolti mai bine folosind greutati mai mici. In ceea ce priveste frecventa cu care ajunge la sala, Alex declara ca merge de patru ori pe saptamana. Pentru relaxarea muschilor Alex merge usor pe banda sau inoata macar 10-15 minute.
Multi dintre pasionatii de “sala “ aleg sa traga de fiare si uita ca cel mai important este sa lucrezi cu propria greutate.
Chiar daca a devenit de putin timp tatic, Alex Velea nu se neglijeaza nici pe el si lucreaza pentru a se mentine in forma. Recent artistul a dezvaluit faptul ca Smiley va fi nasul copilului sau si al Antoniei. Micutul se va numi Dominic.

Foto: Perfecte

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: