Primele pareri despre Diablo 3

0
808

Toata lumea a auzit de Diablo 3 in ultima perioada, a fost o mica isterie mondiala pe tema acestui joc.

Poate ca si din cauza ca s-a vandut in 6.7 milioane de exemplare, unul din milioanele acelea ma numar si eu, fiind un fan diablo pe pe vremea primelor doua parti, trebuia sa joc si continuarea, partea a III-a.

Jocul l-am achizitionat de la Altex, si odata cu el mi-a venit si 2 guest pass-uri care le-am si dat, cu toata ca unii spuneau ca se iau repede acele guest passuri, ii anunt ca blizzard nu ofera Diablo 3 Starter Edition decat dupa data de 15 Iunie.

 

Optiunea de a te juca alaturi de prieteni printr-un party multiplayer este bine venita, este chiar distractiv cand vezi ca singur nu ai nici o sansa, de foarte multe ori poti sa mori repede daca nu ai ales cel mai bun skill pentru modul acela de lupta, sau daca esti genul care nu are rabdare sa omoare absolut orice inamic care il are pe harta, atunci o sa intri in actul III si IV cu un level mic, si risti sa mori repede, este foarte importanta si cate puncte de vitalitate ai echipat pe tine, pentru ca mai multa viata inseamna mai multe secunde in mijlocul inamicului, si bineinteles si timp deajuns sa ii faci praf pe toti.

Primul act din joc nu mi s-a parut foarte complicat fiind si o modalitate sa intelegi gameplayul jocului cat mai bine, si sa te pregateasca pentru luptele din actul III si  IV, pentru ca acolo este razboiul (actul III)  si batalia ( actul IV) pe bune.
Trebuie sa precizez ca pentru mine unul grafica jocului este foarte buna, personal am fost si inca sunt impresionant de grafica care o are diablo 3. Un lucru destul de interesant pentru caracterul de joc este ca poti sa vorbesti prin intermediul caracterului, asta bineinteles in timpul jocului, daca apesti de pe Numpad pe tasta 0 de exemplu, caracterul cere ajutor, daca apesti pe tasta 3 multumeste, s.a.m.d.


Informatiile complete despre diablo 3 le gasiti pe blog.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: