BuzzCamp 2015 va avea loc intre 23 martie si 08 mai

0
1394
BuzzCamp

BuzzCamp reprezinta un eveniment creativ atunci cand vine vorba de dezvoltare personala; Oameni cu experienta in domeniul lor vin sa le vorbeasca tinerilor despre etapele necesare pentru atingerea obiectivelor personale. Editia a 13 va avea loc in perioada 23 martie – 08 mai si este un eveniment adresat tinerilor cu varste intre 18 si 27 de ani, esti din Bucuresti, Iasi, Cluj, Timisoara, Brasov, Sibiu sau BacauBuzzCamp

BuzzCamp 2015 inscrieri

Inscrieri pe http://www.buzzcamp.ro/event/inscriere/ ca sa fii sigur ca iti rezervi unul dintre cele 300 de locuri disponibile. Da, numai 300 de tineri vor fi selectati pentru a participa la eveniment.

In cadrul conferintelor cu teme de dezvoltare personala  ai ocazia sa afli povestile de succes ale celor mai cunoscuti speakeri motivationali, traineri, dar si vedete, care iti vor impartasi din experienta si know-how-ul lor si iti vor raspunde la intrebari.

In ceea ce priveste workshop-urile, avem alaturi de noi companii internationale din domeniul tau, care nu doar ca iti vor pune la dispozitie input-uri despre cultura lor organizationala, dar au si oportunitati de cariera special pentru participantii la workshop-uri (job-uri, programe de internship si traineeship si stagii de practica).

? In pauzele de dupa conferinte si in cele dintre workshopuri, esti asteptat de catre companii la fotoliile de consiliere. Specialistii in HR iti vor raspunde la intrebari legate de compania pe care o reprezinta, dar si la intrebari legate de dezvoltarea profesionala.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: