Prima expoziţie de artă grafică a artistei Carmen Nistor

0
1864

carmen nistor

Carmen Nistor este o artistă din Bucureşti, care şi-a urmat marea pasiune: arta. De la fotografie la pictură, Carmen se ocupă şi de legătoria de carte, învăţată de la  bunicul ei, cel mai valoros şi vârstnic legător de carte din ţară.

Expoziţie de artă grafică

În perioada 22 februarie-08 martie, Carmen îşi va expune pentru prima oară lucrările de artă grafică, în Emiratele Arabe Unite, la Dubai International Center. Lucrările fac parte din seria  “Semn” şi sunt realizate în tuş pe hârtie.In perioada de cel putin o luna in care voi locui in Dubai voi incepe si documentarea pentru urmatorul proiect, intitulat (deocamdata) “Ploaie in desert”. Fiind vorba de un demers artistic peste hotare, am nevoie de sprijinul vostru direct, intrucat am de acoperit costuri de transport, cazare, trai zilnic si mai ales organizarea expozitiei curente si a evenimentului din ziua vernisajului.

Mentionez ca unele dintre ele au stat deja pe simezele Galeriei Orizont din Bucuresti sau ale Muzeului National de Arta din Cluj-Napoca. De asemenea, ele vor fi propuse spre vanzare in Dubai, la preturi incepand cu 1500 EUR.  a declarat Carmen Nistor.

Artista isi va petrece o parte din timp in Dubai, astfel ca isi scoate la vanzarea lucrarile cu scopul de a-si putea sustine sederea acolo. Preturile incep de la  50 de euro pentru o lucrare in tus negru/penita pe hartie, dimensiune 15×20 cm (A5) si ajung la 1250 de euro pentru  una dintre lucrarile expuse in Dubai, din seria “Semn”, 100×70 cm. Mai multe detalii şi lucrări ale artistei găsim atâtpe blogul acesteia, cât şi pe pagina de Facebook.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: