Portret de vedeta: Ruby

Date:

Ruby si OxiToți o cunoaștem pe Ruby ca fiind o cântăreață extrem de controversată, cu multe tatuje și videoclipuri îndrăznețe. Însă, câți dintre voi știți ce se ascunde în spatele interviurilor, concertelor și a fotografiilor făcute de -cum le place lor să fie numiți- paparazzi?

Ruby, pe numele ei real Ana Claudia Grigore, s-a născut în Medgidia, în anul 1989, pe 28 ianuarie. După absolvirea liceului ”Dinu Lipatti”, secția Arta Actorului, aceasta a colaborat pe postul de redactor cu două reviste, continuându-și studiile la Facultatea de Jurnalism.

Ruby nu și-a început cariera muzicală în România, ci într-un club din Germania, devenind astfel prima cântăreață română care s-a lansat în străinătate. Ulterior, în 2010, artista a lansat două discuri single: ”Touch Me”, care s-a bucurat de succes în Turcia și ”Get High”, care este o colaborare cu Juan Magan.


Succesul lui Ruby de peste hotare i-a adus solistei nominalizarea la premiile britanice Online Music Awards 2011, la categoria ”Best Dance Act”. Tot în 2011, Ruby s-a lansat în România, colaborând cu Hahaha Production pentru piesa ”Party Hard”.

La scurt timp după ce a devenit cunoscută în țară, solista a intrat în Romania Top 100, pe poziția 31 cu single-ul ”Miracle of Love”. Piesa cea mai îndrăgită de fani este chiar prima piesă pe care Ruby a lansat-o în limba română, și anume ”Stinge lumina”, care a beneficiat și de videoclip, dar și de variantă în limba engleză, ”Turn off the lights”.

Artista, despre care nu s-au știut prea multe de când s-a lansat, a declarat la începutul anului trecut că inima ei este luată de fostul solist al trupei Zero și actual redactor-șef la o revistă pentru adolescenți, Oxi Cristi, cu care este logodită și are o relație încă din 2005. Ultima piesă a lui Ruby este în colaborare cu Cat Music și se numește ”1001 de nopți”, pe care o puteți asculta mai jos:

sursa foto

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...