Portret de vedeta: Ruby

0
2655

Ruby si OxiToți o cunoaștem pe Ruby ca fiind o cântăreață extrem de controversată, cu multe tatuje și videoclipuri îndrăznețe. Însă, câți dintre voi știți ce se ascunde în spatele interviurilor, concertelor și a fotografiilor făcute de -cum le place lor să fie numiți- paparazzi?

Ruby, pe numele ei real Ana Claudia Grigore, s-a născut în Medgidia, în anul 1989, pe 28 ianuarie. După absolvirea liceului ”Dinu Lipatti”, secția Arta Actorului, aceasta a colaborat pe postul de redactor cu două reviste, continuându-și studiile la Facultatea de Jurnalism.

Ruby nu și-a început cariera muzicală în România, ci într-un club din Germania, devenind astfel prima cântăreață română care s-a lansat în străinătate. Ulterior, în 2010, artista a lansat două discuri single: ”Touch Me”, care s-a bucurat de succes în Turcia și ”Get High”, care este o colaborare cu Juan Magan.


Succesul lui Ruby de peste hotare i-a adus solistei nominalizarea la premiile britanice Online Music Awards 2011, la categoria ”Best Dance Act”. Tot în 2011, Ruby s-a lansat în România, colaborând cu Hahaha Production pentru piesa ”Party Hard”.

La scurt timp după ce a devenit cunoscută în țară, solista a intrat în Romania Top 100, pe poziția 31 cu single-ul ”Miracle of Love”. Piesa cea mai îndrăgită de fani este chiar prima piesă pe care Ruby a lansat-o în limba română, și anume ”Stinge lumina”, care a beneficiat și de videoclip, dar și de variantă în limba engleză, ”Turn off the lights”.

Artista, despre care nu s-au știut prea multe de când s-a lansat, a declarat la începutul anului trecut că inima ei este luată de fostul solist al trupei Zero și actual redactor-șef la o revistă pentru adolescenți, Oxi Cristi, cu care este logodită și are o relație încă din 2005. Ultima piesă a lui Ruby este în colaborare cu Cat Music și se numește ”1001 de nopți”, pe care o puteți asculta mai jos:

sursa foto

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: