Piese noi La FAMILIA in 2017 ?

Date:

Sisu si Puya sunt din nou in studio impreuna. Si nu doar pentru o sedinta de caterinca sau o intalnire oarecare. Se pare ca cei doi rapperi, fosti colegi in La Familia, lucreaza la o noua piesa.

Puya a postat pe pagina sa de facebook o inregistrare de studio care contine si un mic fragment din piesa. Se pare ca cei doi sunt foarte incantati de ce o sa iasa. Motivul pentru care ne intrebam daca vor fi piese noi La Familia este legat de faptul ca in versurile piesei se regasesc temele preferate de cei doi in perioada La FAMILIA- cartierul salajan Balta ALBA.

Piese noi La FAMILIA

Nu doar o data au fost intrebati daca se reface La Familia dupa perioada in care SISU a stat la inchisoare si PUYA a continuat cu muzica. Dupa iesirea lui Sisu temele abordate de cei doi s-au despartit- la fel si publicul. Pe cand PUYA merge pe latura mai „muzicala” ra rappului, SISU a continuat cu mesaje mai profunde. Se pare ca acum s-au regasit pe o tema comuna. Suntem curiosi ce va iesi.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

În cât timp se recuperează investiția în panouri solare?

Atunci când cineva alege să investească în panouri solare,...

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...