Snoop Lion feat Drake, Cori B – No Guns Allowed (videoclip)

Date:

snoop-lion-no-guns-allowed

No guns allowed  un nou single al lui Snoop Lion in colaborare cu Drake si Cori B(fiica artistului). Dupa cum se observa mesajul este unul foarte clar „fara arme”. Snoop vrea sa transmita astfel, un mesaj pozitiv de pace si de speranta, declarand ca prea mult sange s-a varsat din cauza armelor, iar ca tot ce conteaza e sa aduca pace si iubire.

„It’s a powerful song and we hope to spread a positive message that hits home with people. We’ve seen too much bloodshed involving guns and we want to prevent the next incident from happening. That’s what’s it all about, trying to bring awareness and push love and peace.”

No guns allowed sa fie:

&nbsp

Clipul este regizat de Jessy Terrero. Dupa cum ati observat existra imagini de la impuscaturile de la scoala  Sandy Hook, masacrul de la teatrul Aurora sau moartea lui Trayvon Martin, si apare chiar in perioada in care in SUA se discuta o lege despre un nou regim al armelor si minutiilor.

Cori B ii calca pe urmele tatului sau dupa ce la numai 12 ani a intrat in industria muzicacla cu single-ul Do My Thang.

Albumul regge al lui Snoop Lion Reincarnated  ar aparea pe 23 aprilie. Discul va avea numeroase colaborari interesante, printre care T.I., Chris Brown, Busta Rhymes, Akon, Rita Ora fiind produs de Major Lazer.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...