Mike Angello – Ma bate inima (Official Video)

0
1694
ma bate inima

Dupa ce ne-a promis ca Anii ce vin or sa fie divini, Mike Angello revine cu un nou single, Ma bate inima.

Single-ul Ma bate inima este produs de catre Famous Production si Cat Music, videoclipul “Ma bate inima” este regizat de catre Alex Ceasu si filmat in Buftea. Dupa multe ore petrecute pe platourile de filmare, beaturile piesei i-au cuprins pe toti cei prezenti, de la Randi, Uddi si Cristi Nistor, pana la toata echipa de productie.

Filmarile videoclipului s-au desfasurat pe parcursul a 20 de ore la Buftea, in studiourile Media Pro, fiind produs de Famous Production alaturi de Cat Music si regizat de Ador Media (Alex Ceausu). Dupa atatea ore de filmat, s-a lasat cu petrecere pe platourile de filmare: muzica, sampanie, dans si cantari improvizate de artistii prezenti. 

Cea mai mare bucurie a mea a fost sa vad peste 50 de persoane, care muncesc in acelasi timp si care se distreaza, tot in acelasi timp. Dupa ce am terminat de filmat, oboseala nu si-a spus cuvantul si am continuat cu o mega-petrecere, din care nu au lipsit dansurile in sincron, improvizatia, muzica si voia buna. Sunt foarte norocos sa fac parte dintr-o echipa care impartaseste aceeasi pasiune pentru muzica“, spune Mike Angello.

Ma bate inima

A fost dragoste la primul play intre mine si piesa aceasta. M-a cucerit de cum am auzit-o si sper sa se intample la fel si cu voi. Au fost 20 de ore intense de… distractie, munca si iar distractie, fiindca asa se intampla cand oamenii din echipa ta iti sunt si prieteni, adauga Mike Angello.

 Mike Angello este un artist marca Famous Production, cu trei single-uri lansate – Belong to youDoar o fata, feat Randi si Anii ce vin, o frumoasa colaborare cu Delia Matache.

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: