Piesa de teatru Zidul, o noua premieră la Teatrul Masca

Date:

Piesa de teatru ZidulPiesa de teatru Zidul reprezinta o noua intalnirea cu Teatrul Masca pentru o premiera lucrata cu mult suflet de regizorul Mihai Mălaimare. Pasiunea pentru „frumos” ne aduc pe scena si in spatale ei oameni frumosi, actori ce ne fac sa uitam de noi -cei din fiecare zi- si sa ne gandim la „copilul din noi„.

Intalnirea cu Masca reprezinta mereu o adevarata placere. O placere este si faptul ca oamenii s-au intors in salile de teatru. La Masca e plin, ceea ce dovedeste atat calitatea actului artistic, dar si capacitatea de promovare si adaptare la noile tehnologii new media, precum si implicarea echipei de acolo.

Piesa de teatru Zidul va avea premiera la Teatrul Masca joi, 25 februarie

Zidul este un spectacol ce il vom putea urmari cu mare atentie joi 25 februarie incepand cu  ora 19.00 la ARCUB – Hanul Gabroveni. Dupa cate am inteles din descriere vom avea parte de o noua piesa care ne va pune pe ganduri 😀

„Zidul este un obstacol, o formă de îngrădire, o delimitare, o constrângere, o redefinire geografică, un gând greu, o înlanțuire, o sudalmă, o obsesie, un punct de pornire și unul de sosire, o viață refuzată, o îngândurare, moartea. Prinși în îmbrățișarea nemiloasă a Zidului, El și Ea își trăiesc viața cu gândul evadării și o încearcă mereu, în fiecare clipă, în fiecare gând. Un dans pasional ca o iubire printre astre reduce pentru cateva clipe Zidul la condiția lui firească, iar apariția unui firicel de viață transformă lupta eternă în cea mai frumoasă înfruntare, pentru că dacă Zidul are tăria pietrei, Omul are tăria permanenței sale pe Pământ. Se nasc noi generații care vor duce mai departe lupta către o posibilă și atât de dorita victorie”, declară Mihai Mălaimare, fondator al Teatrului Masca și regizor artistic al spectacolului.

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...