Pharrell a plans la Oprah Winfrey in emisiune

0
3097
Pharrell Williams
Pharrell Williams
Pharrell Williams

l-a facut sa planga pe interpretul piesei Happy”, Pharrell Williams. Acesta a urmarit un clip montat de producatorii emisiunii ce ne demonstrau cat de iubita a ajuns piesa in intreaga lume. Aceasta a ajuns ca un imn prin care ne aratam iubirea, aprecierea fata de locul in care ne-am nascut, indiferent ca se numeste New York sau Bucuresti.

“De ce plâng la Oprah?”, a întrebat retoric Pharrell. “E copleşitor pentru că iubesc ceea ce fac şi apreciez faptul că au existat oameni care au crezut în mine pentru o perioadă atât de mare de timp, încât am putut să ajung să simt asta”.

Hitul “Happy” a fost nominalizat la Oscar pentru cea mai bună coloană sonoră, a adunat 182 de milioane de accesări pe YouTube şi a vândut peste 1 milion de copii. Si la noi in tara s-a facut multe variante ale acestui clip printre care Bucuresti, Cluj Napoca Ploiesti sau Alba Iulia. Acest fenoment a fost atat de mare incat respectivele clipuri au fost realizate in unele cazuri cu ajutorul autoritatilor locale din respectivele orase si nu au fost doar simple productii ale unor amatori.
Happy Bucuresti

Happy sibiu
Foto: mommynoire.com

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: