Petrecere surpriza pentru Smiley de ziua lui

0
1203

Smiley a implinit ieri 29 de ani si cum are foarte multi prieteni si colegi de “munca” era aproape imposibil sa nu petreaca de ziua lui. Numai ca artistul nu si-a propus acest lucru, insa prietenii lui DA. In noaptea de joi spre vineri Smiley credea ca trebuie sa ajunga la o cantare….cand colo… a ajuns la e petrecere surpriza organizata de colegii de la HaHaHa, unde a primit un tort foarte frumos cu imaginea celui mai nou single al sau Dead man walking. Petrecerea a avut loc la Ambasad’Or Club din Otopeni.

“Prietenii din HaHaHa Production mi-au facut o adevarata surpriza! Credeam ca voi merge la un concert si am ajuns fix la petrecerea de ziua mea :)). Va multumesc tuturor pentru urari!” a scris Smiley astazi pe Facebook.

Artistul a primit foarte multe mesaje de la fani, colegi de “breasla”, oameni din on line si media, fapt pentru care le-a transmis tuturor un mesaj prin social media:

Nu am primit in viata mea atatea urari de la multi ani!Va multumesc din suflet ca v-ati gandit pentru putin timp si la mine astazi!

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=CeKeN6B11bY[/pro-player]
Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: