Petrecere surpriza pentru Smiley de ziua lui

Date:

Smiley a implinit ieri 29 de ani si cum are foarte multi prieteni si colegi de „munca” era aproape imposibil sa nu petreaca de ziua lui. Numai ca artistul nu si-a propus acest lucru, insa prietenii lui DA. In noaptea de joi spre vineri Smiley credea ca trebuie sa ajunga la o cantare….cand colo… a ajuns la e petrecere surpriza organizata de colegii de la HaHaHa, unde a primit un tort foarte frumos cu imaginea celui mai nou single al sau Dead man walking. Petrecerea a avut loc la Ambasad’Or Club din Otopeni.

„Prietenii din HaHaHa Production mi-au facut o adevarata surpriza! Credeam ca voi merge la un concert si am ajuns fix la petrecerea de ziua mea :)). Va multumesc tuturor pentru urari!” a scris Smiley astazi pe Facebook.

Artistul a primit foarte multe mesaje de la fani, colegi de „breasla”, oameni din on line si media, fapt pentru care le-a transmis tuturor un mesaj prin social media:

Nu am primit in viata mea atatea urari de la multi ani!Va multumesc din suflet ca v-ati gandit pentru putin timp si la mine astazi!

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=CeKeN6B11bY[/pro-player]
Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...