Peter Parker revine in rolul lui Spider-Man

Date:

Omul Paianjen unul dintre cei mai iubiti eroi din lume, eroul poate si copilariei tale, la fel cum a fost si a copilariei mele, cel putin de cateva ori impreuna cu prietenii din fata blocului fugeam prin parc, ne urcam prin copaci si faceam singuri o actiune spontana dintre rau si bine, un razboi al copilariei in dorinta de a face ceva pentru lumea in care traim inca de mici.

Numai ca anul asta Spider-Man atrage atentia pe marele ecran, debutand astfel productia Uimitorul Spider-Man. Andrew Garfield este un licean mai deloc popular pe nume Peter Parker. Pentru ca a fost abandonat cand era mic copil, Peter a fost crescut si iubit de unchiul sau Ben si de matusa lui May, ca orice adolescent Peter se indragosteste de frumoasa Gwen Stacy, care impreuna traiesc o relatie care isi are secretele ei. Peter fiind curios cine este el defapt, gaseste o servieta misterioasa care aparţinuse tatalui sau, in acel moment se hotaraste sa porneasca pe urmele parintilor sai ca sa afle motivele pentru care l-au parasit.

In film totul se schimba cand un paianjen radioactiv ii da lui Peter niste abilitati noi si uimitoare. Multe aventuri se petrec in film de accea este necesar sa il vedeti la cineva, filmul fiind disponibil deja, avand premiera in Romania ieri.

Poti pasi timp de 138 minute in lumea Omului Paianjen. Filmul este in regia lui Marc Webb, avand in rol principal actorii: Emma Stone, Andrew Garfield, Martin Sheen si Rhys Ifans.

Trailer Film:

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
DIGITALhttp://www.revistaomf.ro
Blogger pasionat de Tehnologie, IT, fotografie si videografie. Scriu in categoriile: Film si IT&Games, prezent in online de 15 ani, in prezent atentia indreptata catre optimizarea SEO si Social Media. Foarte atent la detaliu, cred ca sunt putin perfectionist! Online pe www.revistaomf.ro
spot_imgspot_img

More like this
Related

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Cum să transformi o petrecere de copii într-o aventură magică cu ajutorul animatorilor la petrecere

Rolul Animatorilor la Petrecere în Transformarea unei Petreceri de...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...