Peripetii la clipul – Labirint de sentimente by Narcotic Sound and Christian D.

Date:

Labirint de sentimemente- Narcotic Sound and Christian D.Balada Labirint de sentimenteeste prima lor piesa in limba romana. Cu toate acestea, baietii nu renunta la ritmurile latino cu care ne-au cucerit, insa spera sa transmita stari la fel de bine cum au facut-o in portugheza.

In cele 26 de ore de filmare, cei doi baieti, alaturi de intreaga echipa de productie, au trecut prin momente tensionante.
Daca initial, toti peretii platoului de filmare erau decorati cu oglinzi, cu cateva ore inainte de inceperea filmarilor, unul dintre stalpii sustinatori ai decorului s-a prabusit impreuna cu marea parte a oglinzilor din scenografia videoclipului.

Dupa ce decorul a fost reconfigurat, si majoritatea cadrelor au fost filmate, una dintre protagoniste a lesinat din cauza oboselii.
Din fericire, si-a revenit in scurt timp si a participat la realizarea clipului.

Regizat de catre Ironic, videoclipul a fost filmat intr-un spatiu compartimentat, pregatit special pentru a sugera labirintul nesfarsit de sentimente in care alergam pentru a gasi echilibrul.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

În cât timp se recuperează investiția în panouri solare?

Atunci când cineva alege să investească în panouri solare,...

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...