Pepe va avea din toamna o emisiune la PRIMA TV

0
2960

Pepe si-a relansat cariera imediat dupa despartirea de sotia sa; si-a lansat piese noi, un nou album, clipuri, iar prezenta sa in media a fost din ce in ce mai evidenta. Artistul este pe val atat din punct de vedere profesional cat si personal. Sotia sa urmeazaa sa nasca in curand primul sau copil, o fetita ce se va numi Maria, dupa spusele artistului.

Pepe din nou in postura de prezentator TV

Chiar daca artistul a fost prezent in ultimul timp in prime time mai mult la Pro TV sau la Antena 1 se pare ca pentru propria emisiune a negociat cu Prima TV. Recent a incheiat negocierile pentru o emisiune care il reprezinta 100%, contractul fiind semnat nu mai incape indoiala ….din toamna Pepe va fi din nou pe sticla in postura de prezentator tv.

Artistul va incepe la finalul lunii august filmarile pentru emisiunea pe care o va prezenta, o emisiune de divertisment care va avea in „influente” de monden. Pepe a declarat pentru Focus Monden la Prima tv ca isi  propune sa va faca sa zambiti prin noua emisiune. In noua productie vor fi invitati artisti, vedete, chiar si politicieni ce vor fi supusi anumitor „probe test” de genul cum ar reactiona intr-o situatie anume. Toate acestea din dorinta de a va tine cat mai aproape de Prima TV. Pepe a mai prezentat in 2011 o emisiune estivala :  „Vaporul iubirii“ la Antena 1 dar si  100% adevarat la OTV.

Cea mai noua piesa semnata de Pepe a fost lansata la sfarsitul lunii trecute si se numeste „O femeie cat o suta” si are un clip regizat de Iulian Moga care ne aminteste de cea mai agitata relatia a sa 😀

foto:Pepe.ro

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: