Pepe a filmat clipul piesei “100% adevarat”

0
1012

Dupa relansare, Pepe s-a pus serios pe treaba, astfel ca artistul a lansat albumul “Arunca-mi o privire”, iar primul single ales pentru promovarea noului material a fost chiar „Arunca-mi o privire”, piesa care da si titlul albumului.

Saptamana aceasta artistul de la MediaPro Music a filmat clipul piesei “100% adevarat”, piesa ce va fi promovata intens de artist in urmatoarea perioada. Noul clip este regizat de Iulian Moga si va fi gata in aproximativ doua saptamani.

“Desi am inceput putin mai tarziu decat planuisem, ne-am distrat foarte tare la filmarile videoclipului “100% adevarat”. Am avut cateva partenere foarte frumoase in clip, fiecare aleasa dupa o tipologie diferita. M-am indragostit de fiecare dintre ele pentru ca asa cerea scenariul iar pe final, s-a lasat cu niste scene fierbinti pe care le veti vedea in clip” ne-a spus Pepe.

Pepe nu  duce lipsa de spectacole, astfel ca artistul are chiar si mai multe evenimente pe saptamana. Duminica, 12 februarie, incepand cu ora 19.00, Pepe va concerta in Promenada Mall Braila, cel mai mare centru comercial din zona Galati – Braila. Evenimentul este organizat de catre cei de la Artist Management pentru Promenada Mall si Consiliul Judetean Braila, special pentru Valentine’s Day.

Foto de la filmari:

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=QUwMCZspiUI[/pro-player]

credit foto: Pepe

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: