Pasarea Colibri sarbatoreste 19 ani de activitate muzicala

Date:

Trupa Pasarea Colibri va sarbatorii alaturi de fani 19 ani de activitate muzicala, o viata de om am putea spune; un om romantic, talentat si care a influentat generatii intregi 🙂

Trupa va sustine pe data  de 25 noiembrie 2011 de la orele 19.30 un concert la Sala Palatului pentru a omagia anii petrecuti pe scena.

Povestea infiintarii trupei Pasarea Colibri incepe in cadrul unui eveniment de la Ramnicu-Valcea, la care Florian Pittis, in calitate de prezentator, ii invita pe scena pe Mircea Baniciu si Mircea Vintila si, desi dupa prezentare trebuia sa paraseasca scena, Pittis a ramas si a cantat alaturi de cei doi folkisti. Dupa spectacol l-au cooptat in grup si pe Vlady Cnejevici si asa a luat nastere Pasarea Colibri

In data de  25 noienbrie pe scena de la Sala Palatului vor urca  Mircea Baniciu si Mircea Vintila vor canta alaturi de un band format din Vlady Cnejevici, Teo Boar, Cristi Iorga si Marian Mihailescu. Vom avea ocazia sa ascultam piesele care au facut celebra trupa: include cele mai cunoscute melodiiinterpretate de Pasarea Colibri precum : `Esarfa in dar`, `Miruna`, `Vara la tara`, `Laptaria lui Enache`, `Mielul`, `Mugur de fluier`, `Andrii Popa` sau `Vinovatii fara vina`.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=EcJmW78nRRk[/pro-player]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Cum să transformi o petrecere de copii într-o aventură magică cu ajutorul animatorilor la petrecere

Rolul Animatorilor la Petrecere în Transformarea unei Petreceri de...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...