Interviu Andreea Balan: Dacă s-ar termina cariera mea brusc, eu n-aș știi ce să fac

0
5575
interviu andreea balan
interviu andreea balan
Interviu Andreea Balan

Andreea Balan este unul dintre artistii apreciati, ascultati si uneori criticati. Andreea este pe scena de mai bine de 18 ani 😀 stiu pare mult, insa cariera ei a inceput la o varsta frageda, iar asa cum afirma si ea a fost o trecere brusca: de la viata unui copil care isi petrecea vacanta la tara si petrecea timpul cu animalele din curtea bunicii, la spectacole in fata a mii de spectatori.

Care este prețul celebrității?

A.B. : Am un sistem de valori diferit de al vostru. Eu am crescut altfel decât tine, ia un copil la 12 ani și pune-l în fața unui stadion. Eu nu m-am jucat cu jucăriile pe care tu le-ai avut, eu eram în săli de cultură. Am trăit într-o lume de oameni mari, a trebuit să mă maturizez abrupt, de la copilul de 12 ani m-am transformat într-un adult.  Prețul celebrității mele a fost copilăria pierdută. Eu nu am știut să am o viață înafara scenei, am învățat recent cum este să ai o viață privată. Dacă s-ar termina cariera mea brusc, eu n-aș știi ce să faci.

Ai plâns vreodată citind articole despre tine? Care a fost cel mai recent?

A.B. : Daaaa!! Am plâns, chiar am stat închisă în casă o săptămână. S-a întâmplat și acum înainte cu câteva luni, dar și în perioada Andree.

Care e cea mai mare temere a ta?

A.B. : Nu am temeri, așa mari. Tu spre exemplu  (n.r. temerea cea mai mare pe care am exemplificat-o a fost că nu voi ajunge să am un nivel financiar care să-mi asigure confortul pe care-l vizez), ești mai tânăr decât mine, eu am fost sus, de acolo am coborât sub 0.

Andreea Balan si inceputul carierei

A.B. ,,Băi , nu vă puneți cu mine, eu am crescut la țară. Eu duceam vaca la păscut, eu mi-am trăit copilăria la Galați, la bunica, la țară. Eu vara stăteam la țară, ieșeam la păscut, nu o mulgeam pt că nu mă asculta, asculta de bunica. Pe cuvânt că știu toate animăluțele. Eu azi duceam vaca la păscut și în 3 luni apare Liberă la mare și am început să umplu stadioane

Andreea Balan despre colaborarea cu impresarul Florin Nedelcu

Pe mine nu ma intereseaza decat colaborarea mea cu el si pana acum a fost impecabila si de acum inainte va fi la fel.

sursa: www.evzmonden.ro | Foto: FB/AndreeaBalan

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: