Party|WE ROCK in Shakespeare Bar

Date:

we rock at shakespeare bar2Daca aveti chef de o ieseala cu iz de rock si plete in vant, pardon in fum 😀 va recomandam WE ROCK in Shakespeare Bar, unde fanii genului vor putea asculta cele mai tari piese care au facut istorie si care nu te lasa sa stai pe scaun, sau din contra te provoaca sa iti iei iubita in brate 🙂

Aceasta seara dedicata rock-ului face parte dintr-un concept mai larg lansat de clubul din centrul vechi al capitalei: Music Moods: unde fiecare stil muzical va fi prezentat, analizat si dansat pana dimineata. Music Moods se intampla in fiecare vineri seara, de la ora 22:00.

Pe 18 ianuarie continuam cu WE ROCK, unde, de la sine inteles, rock-ul o sa domine seara. Fie ca vorbim despre alternative, hard, blues, rock’n’roll sau artisti de la Queen la Arctic Monkeys, repertoriul va fi extrem de variat.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

În cât timp se recuperează investiția în panouri solare?

Atunci când cineva alege să investească în panouri solare,...

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...