Anna Lesko feat. Pavel Stratan – Leagana barca

Date:

Astazi a fost lansata o piesa nou nouta semnata de  Anna Lesko feat. Pavel Stratan ce se numeste  Leagana barca. Piesa este compusa de Virgil Dulceanu, Florin Tuliga si Pavel Stratani reprezinta o premiera: Anna Lesko canta pentru prima data in „dulcele” grai moldovenesc atat de simpatizat de toti romanii.

Pavel Stratan,  rapper pe stofa piesei Leagana Barca

Artistul ne povestea in cadrul unui interviu ce i l-am luat cu ocazia lansarii albumului „Amintiri din copilarie Vol.4” ca isi doreste sa cante rap. Personal nu l-am crezut la momentul respectiv, insa artistul ne-a aratat ca lucreaza in acest sens. Aceasta piesa alaturi de Anna Lesko, una dintre cele mai cunoscute artiste de peste prut la noi, ne arata ca Pavel s-a tinut de cuvant.

 „Leagana barca” este o intalnire cu o Anna dulce si naiva, transformata in turista la mare, cuprinsa de fiorul dragostei, batuta de soare si doritoare de o „biere riece”.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

În cât timp se recuperează investiția în panouri solare?

Atunci când cineva alege să investească în panouri solare,...

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...