Sisu Tudor – Vibratii (videoclip)

Date:

Sisu Vibratii Videoclip

Sisu lanseaza astazi videoclipul piesei Vibratii inclusa pe albumul Marea Evadare lansat de artistul Haarp Cord in Silver Church, acolo unde am fost si noi prezenti si am realizat un material exclusiv.

Versurile piesei sunt scrise de Sisu si Bibanu MixXL, iar muzica este semnata de Inger. Aranjamentul muzical a fost realizat de MLK & CPR Productions, iar cei din urma s-au ocupat si de mix si master.

La evenimentul de lansare am stat de vorba cu Sisu care ne spune ca viitorul sau clip va fi la o piesa ce nu este inclusa pe albumul “Marea evadare”, astfel ca lansarea de acum ne ia prin surpridere.

Piesa este o colaborare cu Oana Maria Ciucanu si ne vorbeste despre divinitate, atitudine, intelegere si relationarea umana, speranta. In ciuda mesajelor profunde,  piesa consider ca poate ajunge la un public larg prin sound-ul cald dat de instrumentaL dar si prin vocea solistei de pe refren.

Sisu Vibratii Videoclip

Sisu regizor pentru clipul Vibratii

Din cate putem observa in ultimul timp artistul se implica tot mai mult in ceea ce inseamna partea de productie a materialelor sale, astfel ca pentru clipul Vibratii a semnat regia iar de partea de editare di DOP s-a ocupat Dan Cristian de la  Buzai Media. Cu toate acestea el a declarat ca nu ii place sa se implice in tot ce inseamna procesul de realizare a materialor sale si  ne referim aici la grafica, materiale promotionale, organizare concerte,  despre care SISU a declarat ca ii lasa sa se ocupe pe cei care se princep cel mai bine la acestedomenii.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
DIGITALhttp://www.revistaomf.ro
Blogger pasionat de Tehnologie, IT, fotografie si videografie. Scriu in categoriile: Film si IT&Games, prezent in online de 15 ani, in prezent atentia indreptata catre optimizarea SEO si Social Media. Foarte atent la detaliu, cred ca sunt putin perfectionist! Online pe www.revistaomf.ro
spot_imgspot_img

More like this
Related

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...