Ombladon:98% dintre tigani sunt răi

Date:

Ombladon de la Parazitii a acordat recent un interviu pentru Evz, astfel am putut afla care este parerea rapper-ului despre tigani, etnobotanice, prezenta la vot sau aparitia unui copil in viata sa.

Ombladon aka Bogdan Ionuţ Pastacă a spus despre etnia conlocuitoare ca 98% dintre acestia sunt rai  🙁

Degeaba învaţă copiii de romi ceva la şcoală, dacă acasă primesc o educaţie precară. E tolerant cu doi romi dintr-o mie: „99,8% sunt răi. Crede-mă, am crescut printre ei”.

Atunci cand pleaca in vacanta Ombladon prefera sa viziteze si alte locuri in afara de cele natale si asta pentru a putea asculta si trupe de afara pe viu.

“Dar nu pentru că în România e de rahat, cum spun mulţi. Nu e aşa, dar e normal să vrei să vezi ceva nou”. Însă, de fiecare dată când pleacă pe undeva, caută pe internet dacă va da peste vreo trupă bună de rapp pe acolo. Îi place rappul german şi cel francez.”

Poate nu stiai despre Ombladon:

  • A terminat liceul doar dupa ce s-a transferat la 4 licee
  • A absolvit  UNATC, la Regie/Film
  • Face sport de cateva ori pe saptamana
  • Conduce un Mercedes
  • A pus bazele PARAZITII in 1993

PARAZITII dotati cu echipamente noi

Pe vremuri de criza  baietii de la PARAZITII s-au facut de echipamente noi, acceptand in acest fel sa promoveze  DJSuperStore. In acest context brandul amintit le‐a  oferit  echipamente  de  ultima  generatie,  pentru  a  isi  putea  imbunatatii  performantele  in  concertele live 🙂 Cel putin asa spun, acum ramane sa ne convingem si noi 🙂 In acest fel Freakadadisk a trecut la echipamente  digitale  si  unul  dintre  cele  mai  bune  software  de  mixat  pentru  DJ  –  Traktor  Scratch  Pro  2.

Nu stim cum o sa se descurce Freakadadisk cu noile posibiliati, tinand cont de faptul ca el face parte din generatia celor care au invatat muzica pe bune, cu platane, casete etc dar suntem convinsi ca se va adapta din mers 🙂

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...