Videoclip|Tranda – Tampit feat. DJ Faibo X

Date:

Tranda, unul dintre rapperi de la Okapi Sound a lansat ieri pe Music Channel videoclipul piesei „Tampit” in colaborare cu DJ Faibo X. Piesa are un beat agresiv, chiar daca nu a fost realizat de baietii de la Agresiv, muzica fiind semnata de Tranda, tot el semnand si versurile piesei. Din punctul meu de vedere Tranda este foarte talentat si merita mult mai multa vizibilitate in peisajul rap.

Apropo de versuri…sunt in acelasi timp haioase, dar si cu mesaj catre o starea de libertate, nebunie si distractie in acealasi timp. In text se face apel si la un vers din Bow wow , dar si la un vers cantat de Cream in piesa „Jumatatea ta”, dar cantat aici cu alt sens. In plus Tranda ii ironizeaza un pic pe house-eri si ne spuna ca ” pe la noi muzica suna la felromaneasca e toata la fel, dar el e diferit”.

Clipul piesei „Tampit” este unul de studio, fiind cadre filmate intr-o masina „in miscare”, cadre care sugereaza un concert dar i o serie de catre cu domnisoare provocatoare. Regia si montajul  clipului sunt semnate de Ionut Trandafir (Trandafilm) iar la scenariu a contribuit si Costin Trandafir.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Cum să transformi o petrecere de copii într-o aventură magică cu ajutorul animatorilor la petrecere

Rolul Animatorilor la Petrecere în Transformarea unei Petreceri de...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...