Videoclip|Tranda – Tampit feat. DJ Faibo X

0
621

Tranda, unul dintre rapperi de la Okapi Sound a lansat ieri pe Music Channel videoclipul piesei “Tampit” in colaborare cu DJ Faibo X. Piesa are un beat agresiv, chiar daca nu a fost realizat de baietii de la Agresiv, muzica fiind semnata de Tranda, tot el semnand si versurile piesei. Din punctul meu de vedere Tranda este foarte talentat si merita mult mai multa vizibilitate in peisajul rap.

Apropo de versuri…sunt in acelasi timp haioase, dar si cu mesaj catre o starea de libertate, nebunie si distractie in acealasi timp. In text se face apel si la un vers din Bow wow , dar si la un vers cantat de Cream in piesa “Jumatatea ta”, dar cantat aici cu alt sens. In plus Tranda ii ironizeaza un pic pe house-eri si ne spuna ca ” pe la noi muzica suna la felromaneasca e toata la fel, dar el e diferit”.

Clipul piesei “Tampit” este unul de studio, fiind cadre filmate intr-o masina “in miscare”, cadre care sugereaza un concert dar i o serie de catre cu domnisoare provocatoare. Regia si montajul  clipului sunt semnate de Ionut Trandafir (Trandafilm) iar la scenariu a contribuit si Costin Trandafir.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: