OVI feat JO aka Ioana Anuta – Nimeni

0
760

Ovi-MartinOvi a lansat recent prima sa piesa in limba romana,Nimeni in colaborare cu Jo (Ioana Anuta) ocupanta locului 2 la X Factor . Piesa este scrisa de Gabriel Huiban si se potriveste perfect cu atmosfera de primavara, atunci cand sarbatorim iubirea ..pe 14 si 24 februarie.

Impreuna cu Gabi Huiban am pus in aplicare ideea de a face o piesa care sa prinda la public, sa fie fredonata cu usurinta, si in care fiecare sa se regaseasca. Featuring-ul cu Ioana Anuta m-a surprins si pe mine, trebuie sa recunosc. Inițial, piesa o terminasem singur, iar acum o saptamana am primit si varianta de feat. Mi-a placut din prima ce-am auzit si cred ca este o combinatie reusita. Speram sa placa si publicului si sa ajunga un HIT!:), a spus Ovi.

In acelasi timp artistul roman, care s-a facut cunoscut in tara in special dupa ce a reprezentat Romania la Eurovision alaturi de Paula Seling,  va incepe in curand lucrul la albumul cu numarul doi din cariera. Spre norocul lui materialul discografic a fost  sponsorizat de statul Norvegian, astfel ca producatorii sunt din  acea tara sau cel mult din zona Scandinaviei. Rolul de producator a fost atribuit lui SIMON YANILOV, un tanar Suedez ca un background bogat si divers in stiluri muzicale si abordari.

Albumul este mai comercial, in sensul ca piesele vor fi primite mai usor la radio. Va fi un hibrid intre  Elton John, ani `70 si Lady gaga. Acum adun idei muzicale si luna viitoare vor merge in Stockholm. Imi doresc ca primele piese sa aiba un impact international. Sau il voi invita pe SIMON in Romania ca e mai ieftina cazarea :)), a declarat Ovi pentru Urban.ro

Ovi colaboreaza foarte bine in aceasta perioada si cu Vizi Imbre, ocupantul locului doi in concursul Vocea Romaniei.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: