Noul film al Madonei va avea premiera la festivalul de la Venetia

0
609

Cântăreaţa americană în vârstă de 52 de ani a regizat filmul „W.E.” sub forma unui lungmetraj în două părţi – prima prezintă povestea de dragoste dintre regele Edward al VIII-lea al Marii Britanii şi americanca Wallis Simpson, iar a doua spune povestea de viaţă a unei femei din zilele noastre al cărei nume este Wally Simpson.

Din distribuţia filmului fac parte Abbie Cornish, Andrea Riseborough şi Laurence Fox. Lourdes, fiica în vârstă de 14 ani a Madonnei, a avut o apariţie specială în acest film.

Potrivit tabloidului britanic The Daily Mail, actorii şi echipa de producţie vor fi prezenţi la Veneţia, în septembrie, pentru a asista la premiera mondială a filmului.

Madonna, care a debutat în calitate de regizoare în 2008, când a lansat „Filth and Wisdom”, în care au jucat Richard E. Grant şi Eugene Hutz, a prezentat câteva scene din filmul „W.E” în timpul Festivalului de la Berlin din luna februarie, în încercarea de a găsi distribuitori pentru această peliculă.

Anul trecut, Madonna a declarat că a decis să îşi ia o pauză în cariera de cântăreaţă pentru a se concentra pentru o vreme asupra vieţii de familie şi pentru a realiza filmul „W.E”.

Cea de-a 68-a ediţie a Festivalului de Film de la Veneţia va avea loc în perioada 31 august – 10 septembrie.


Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: