Air & Style Innsbruck 2013 by burn

Date:

Air&Style a început în 1993, în Innsbruck, Austria, cu un număr mic de fani din comunitate  devenind, 20 de ani mai târziu, unul dintre cele mai mari eveniment de sporturi de iarnă din lume, urmărit în direct de peste o jumătate de milion de spectatori. Timp de două decenii, cei mai importanți snowboarderi ai lumii s-au lansat de la peste 50 de metri în aer la evenimentul Air & Style, pentru a uimi spectatorii și pentru a concura pentru marele titlu.

 In 2013 Stadionul Bergisel din Innsbruck se va umple încă o dată cu mii de fani care vor urmări cei mai mari snowboarderi din lume concurând pentru un premiu în valoare de 75 de mii de euro.

 2013, an aniversar pentru Air&Style: 20 de ani de snowboard în Europa

Prima competiție Air&Style din anul 1993 marca și nașterea unui sport care urma să facă istorie printre sporturile de iarnă – snowboarding-ul. In 2013, cu ocazia aniversarii a 20 de snowboarding in Europa, cât și pentru a rememora fiecare pas important din istoria acestui sport încă tânăr, burn prezinta la Innsbruck filmul documentar We Ride: o călătorie cinematografică extrem de convingătoare, dramatică și plină de eleganță, în istoria snowboarding-ului.

În România, nimeni n-a avut „răbdare” cu snowboarding-ul. Adică el a apărut în anii ‘90, au existat mărci interesate în creșterea nivelului competițional și al mișcării. Rezultatele au apărut dar, exact în mijlocul evoluției, totul s-a oprit. După care a venit criza. Acum pare că suntem din nou în momentul zero. Cei mai buni rideri din țară au deja peste 25 de ani, ca să nu zic spre 30. Generația nouă se lasă ușor așteptată…burn a înteles că e nevoie de timp, că e nevoie de investiții în evenimente chiar dacă ele momentan sunt mici și că riderii au nevoie de susținere, chiar dacă ei nu sunt încă la nivelul de „afară”.

sursa: McCann

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...