Noul clip Grasu` XXL- Da-te mai asa

Date:

A aparut in aceasta noapte  noul  clip Grasu XXL pentru piesa „Da-te mai asa”, noul single de pe albumul „Oameni”. Fanii au stat geana pe contul de youtube de la Okapi, nu de alta dar  deja a adunat in mai putin de 10 ore peste 5000 de vizualizari. Piesa este o compozitie 100%  Grasu XXL si este una dintre ultimele piese compuse de pe album, fiind in acelasi timp si in topul preferintelor artistului. Regia clipului ii apartine lui Spike, iar in clip il putem vedea si pe Micutzu, cunoscut pentru savuroasele show-uri de stand-up comedy.

Piesa este o ironie la adresa acelor „fani” ce se multumesc sa vorbeasca mai mult despre artist, sa il critice decat sa il inteleaga si sa ii aprecieze muzica. Noi il apreciem foarte mult pe Dragos aka Grasu XXL si am fost onorati de intalnirea cu el de la Music Box unde i-am luat si un interviu. Interviu ce nu a fost foarte bine inteles de multa lume, Grasu fiind catalogat drept „cu nasu pe sus” pentru afirmatia „Mai bine il ascult pe Salam decat pe Inna”, adica exact asa cum NU este in realitate. Artistul si-a exprimat strict o parere personala vizavi de muzica. Interviul il puteti citi aici.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)

1 COMENTARIU

  1. tare piesa, e logic ca s-au dat comentarii aiurea, romanii sunt, in general, niste pupincuristi si nu suporta cand cineva are ceva de spus si o spune pe sleau.

Comentariile sunt închise.

spot_imgspot_img

More like this
Related

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Cum să transformi o petrecere de copii într-o aventură magică cu ajutorul animatorilor la petrecere

Rolul Animatorilor la Petrecere în Transformarea unei Petreceri de...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...