Noul clip Grasu` XXL- Da-te mai asa

1
839

A aparut in aceasta noapte  noul  clip Grasu XXL pentru piesa “Da-te mai asa”, noul single de pe albumul “Oameni”. Fanii au stat geana pe contul de youtube de la Okapi, nu de alta dar  deja a adunat in mai putin de 10 ore peste 5000 de vizualizari. Piesa este o compozitie 100%  Grasu XXL si este una dintre ultimele piese compuse de pe album, fiind in acelasi timp si in topul preferintelor artistului. Regia clipului ii apartine lui Spike, iar in clip il putem vedea si pe Micutzu, cunoscut pentru savuroasele show-uri de stand-up comedy.

Piesa este o ironie la adresa acelor “fani” ce se multumesc sa vorbeasca mai mult despre artist, sa il critice decat sa il inteleaga si sa ii aprecieze muzica. Noi il apreciem foarte mult pe Dragos aka Grasu XXL si am fost onorati de intalnirea cu el de la Music Box unde i-am luat si un interviu. Interviu ce nu a fost foarte bine inteles de multa lume, Grasu fiind catalogat drept “cu nasu pe sus” pentru afirmatia “Mai bine il ascult pe Salam decat pe Inna”, adica exact asa cum NU este in realitate. Artistul si-a exprimat strict o parere personala vizavi de muzica. Interviul il puteti citi aici.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:

1 COMENTARIU

  1. tare piesa, e logic ca s-au dat comentarii aiurea, romanii sunt, in general, niste pupincuristi si nu suporta cand cineva are ceva de spus si o spune pe sleau.

Comments are closed.