Selectie pentru dansatori si solisti vocali pentru contracte pe vase de croaziera

0
2098

Sunt multi artistii care si-au inceput cariera cantand sau dansand pe vase de croaziera, avand un salariu decent in raport cu joburile normale din Romania. Este cunoscut faptul ca sunt multi artisti care din diverse motive renunta la pasiunea lor pentru un job normal.

Casting pentru cantareti si dansatori pentru contracte pe vase de croaziera

Agenția internațională Five Entertainment Management organizează pentru prima dată în România, o audiție pentru artiștii români interesați să lucreze în cadrul uneia dintre cele mai prestigioase companii de vase croazieră, Norwegian Cruise Line. Castingul se va desfasură pe parcursul acestui weekend, 28 și 29 septembrie la Moty Dance Studio București.

Unde va avea loc castingul ?

Moty Dance Studio, Strada Iuliu Valaori, nr. 7 ( Zona Unirii) pe data de 28 septembrie pentru dansatori, respectiv 29 septembrie pentru soliști vocali. Înscrierile se vor face începând cu ora 8:00

Cat e poate castiga ?

Cei ce vor reușii să treacă de probele impuse, vor semna contracte de muncă pe o durată minimă de 6 luni (cu posibilitate de prelungire), salariul angajaților încadrându-se între 3000-4000$.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: