Sore – Magnet de frigider ( videoclip ) Este o exprimare artistica pe care mi-o doream de mult

Date:

sore-magnet-de-frigiderSore a lansat cea mai noua piesa a sa Magnet de frigider, o balada de dragoste la care si-a adus contributia atat la muzica cat si la versuri. Alaturi de Sore au mai lucrat la aceasta piesa produsă în studiourile HaHaHa Production Smiley, Andrei Mihai, Doc şi Helen.
Videoclipul a fost filmat pe parcursul a 24 de ore si prezinta relatia dintre doi iubtiti, cu pasiuni, bucuri, vise si in final disperare pe parcursul a patru anotimpuri.
Sore despre piesa Magnet de frigider
Magnet de frigider este ( o combinatie ) intre Mi-e dor sa-ti fie dor de o noapte calda. E cea mai grea piesa de pana acum. Cea mai buna piesa a mea de pana acum a fost Dor sa-ti fie dor.

Sore Magnet de frigider


Clipul pentru Magnet de frigider este unul onshot, nu are scenografie, e un spatiu alb. Mesajul pe care il promovam este ca timpul este relativ. Clipul este facut de Iuria Runcasu, tot videoclipul a fost facut in titm cinematografic. Este o exprimare artistica pe care mi-o doream de mult.
Daca faci lucrurile pe care le simti nu o sa te simti niciodata in urma cu regret.
Anul 2014 a fost unul fantastic pentru Sore
Artista a muncit foarte mult in anul precedent si a declarat ca a fost extrem de multumita de tot ce i s-a intamplat pe plan profesional:

Magnet de frigider» este o poveste în care oricine se poate regăsi, pentru că, la un moment dat în viaţă, fiecare dintre noi iubeşte. În videoclip, eu întruchipez iubirea dintre protagonişti… o iubire intensă, dar şi complicată, cu suişuri şi coborâşuri. Finalul poveştii poate părea trist, dar de fapt oferă posibilitatea unui nou început, asemenea derulării anotimpurilor”, a declarat Sore despre videoclipul piesei nou lansate.2014 a fost un an plin, doar am visat sa pot lansa 4 piese intr-un an: Dor sa-ti fie dor, Inina, persoana mea cu Tranda si Noapte calda cu Bere gratis.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...