Nokia vine din urma cu noua generatie Lumia

Date:

NOKIA, a fost cel mai mare producator mondial in domeniul telefoaniei mobile pana in momentul in care smartphone-urile sa cucereasca intreaga lume. Scaderea vanzarilor a generat dupa sine si o reducere a costurilor de productie din partea producatorului finlandez prin intermediul unei lungi serii de masuri, printre care si  inchiderea unei fabrici din Germania, ulterior din Romania si mutarea unei parti din productie in China.

Solutia pentru NOKIA; inovatie, evolutie..inovatie

In ciuda faptului ca producatorul de telefonie mobila s-a pozitionat contra- curentului si nu a folosit sistemul de operare androit folosit atat de celebrul Iphone, dar si de Samsung  a venit cu propria alternativa pe nisa tot mai bine pozitionata a smartphone-urilor.

Nokia a confirmat lansarea unei noi generatii Lumia

Sistemul de operare folosit de Nokia este windows mobile si odata cu lansarea Windows Phone 8 se pare ca producatorul finlandez atat de apreciat pana acum cativa ani va lansa si o noua generatie LUMIA. Evenimentul se preconizeaza sa aiba loc pe data de 5 septembrie si  a fost confirmata pe Twitter de catre Chris Weber, vicepresedinte executiv pe vanzari si marketing in cadrul companiei Nokia. Este asteptat ca noul smartphone Lumia sa aiba un procesor mai puternic, o rezolutie mai mare a ecranului, conectivitate NFC  si multiple facilitati VoIP.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...