Alexandra Usurelu va canta piese in premiera pe 18 ianuarie la TNB

0
1694

alexandra usurelu purAlexandra Usurelu va concerta pe 18 ianuarie la TNB in cadrul unui spectacol eveniment. #Pur, caci acesta  este numele show-ului, reuneste pe scena peste 20 de artisti pregatiti sa-si surprinda publicul.

Biletele au fost aproape epuizate

Cea mai importanta dovada ca un artist este cu adevarat iubit si respectat de public este reprezentat de disponibilitatea achizitionarii unui bilet. La acest spectacol au fost deja vandute peste 80 % din bilete, insa daca va grabiti mai puteti prinde un loc la acest show.

Alexandra Usurelu va urca pe scena alaturi  de Muse Orchestra, iar intreg show-ul va fi realizat intr-o orchestratie speciala.

Alexandra Usurelu va canta piese noi, in premiera

Deși nu cântă o muzică difuzată de radiourile comerciale, Alexandra Ușurelu are o comunitate impresionantă de fani. Concertul simfonic “#PUR” este un spectacol – eveniment multimedia, care include atât cântecele cele mai cunoscute ale artistei, dar și câteva melodii complet noi, ce se vor regăsi pe viitorul ei album. Alexandra Ușurelu și-a obișnuit publicul din România cu producții de excepție, cu band live, videoproiecții și videomapping, iar “#PUR” promite sa fie cea mai rafinată prezentare a artistei de până acum, dar si cel mai spectaculos eveniment cu orchestră al începutului de an.

Invitații speciali vor fi Mircea Vintilă și Dan Byron.

În deschidere: Blue Noise, grupul vocal a cappella finalist la Eurovision, premianți ai mai multor concursuri muzicale, vocale sau de jazz.

De unde puteti cumpara bilete? De la casa de bilete a TNB si online, spre exemplu de pe myticket.ro, dar mai sunt si alte cateva site-uri ce ofera bilete la #PUR.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: