Interviu Nadir ( video si foto ) lansarea Culoarea ta

0
2810
Nadir
Nadir interviu
Nadir

Nadir este unul dintre artistii noi prezenti pe scena muzicala romaneasca, cunoscut dupa participarea la show-ul de televiziune X- Factor.  Dupa aceasta participare artistul a ales sa lucreze cu Randi la Famous Production, iar in momentul de fata a ajuns sa lanseze deja cel de-al treilea single.  Despre piesa „Culoarea ta” am scris deja aici, insa acum revenim cu un interviu exclusiv cu Nadir dar si o filmare a concertului sustinut de artist inainte de lansarea oficiala a clipului in club The Vintage.

Interviu Nadir

R: Cum v-ati decis sa colaborati pentru piesa “Culoarea ta”?

Nadir: Eram la studiou cu Randi(cel care ne-a facut piesa), si ne trebuia o parte rapp si ne-am gandit la C.R.B.L. L-am sunat, a acceptat si astfel s-a produs colaborarea.

R: Cat a durat partea de productie?

Nadir: A durat cam vre-o luna si jumatate, aproape doua, pana ne-am hotarat la varianta finala. Iar videoclipul a durat 2 saptamani.

Nadir
Interviu Nadir

R: Ce a insemnat pentru tine experienta X Factor?

Nadir: X factor a fost pentru mine o rampa de lansare, fara X factor nu as fi fost aici si de fiecare data cand am ocazia le multumesc.

R: Care sunt cele 3 lucruri pe care le-ai invatat la X factor si astazi le aplici?

Nadir: Am invatat in primul rand de la Dan Bitman sa imi stapanesc emotiile si s-a la transform in emotii constructive. Am mai invatat sa interactionez cu publicul, cu camera.

R: Unde te-ai vedea peste 5 ani?

Nadir: Peste 5 ani m-as vedea cu cat mai multe single-uri, cat mai multe piese in top si acelasi om simplu si vesel.

R: Ce trebuie sa faci dupa ce termini X factor pentru ca publicul sa mai auda de tine?

Nadir: In primul rand, depinde de tine, adica sa fii consecvent, sa nu te lasi, sa lupti in continuare si in al doilea rand am avut norocul sa ajung in echipa CatMusic.

R: Ai mai mult success la fete, acum?

Nadir: Aveam si in-nainte, dar acuma am mult mai multe. J

R: Crezi ca succesul te va schimba?

Nadir: Depinde, pe cei slabi probabil ii schimba acest lucru. Eu il am model pe michael Jackson care era un mega star si era cel mai modest om.

Nadir  a colaborat pentru aceasta piesa cu CRBL, unul dintre prietenii lui Randi de la Famous Production. CRBL a lansat si el piesa „Usor, Usor” alaturi de Adda, iar noi am fost prezenti atat la filmarea clipului cat si la lansarea acestuia.

Concert Nadir live

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: