Ne place miscare si va prezentam :in-miscare.ro

0
890

Liberinmiscare.ro, portalul celor mai pasionati de aventura si sport, a lansat in-miscare.ro, un nou serviciu adresat publicului larg care isi propune sa schimbe ceva la viata lor si sa mai aduca putina adrenalina in programul personal.

Pe scurt, in-miscare.ro va ofera acces rapid la cei mai faini furnizori de fun aventuros si extrem care au calcat vreodata pamantul mioritic, scurtand drumul dintre vointa si putinta 🙂

Pentru ca am intalnit foarte multi oameni care au intrebari de genul: eu unde pot sa invat sa ma dau cu placa, cu parapanta sau escalada sau as vrea sa plec intr-o  aventura pe mare la timona unui yacht si sa urc Everestul ne-am decis ca solutia este sa adunam sub umbrela in-miscare.ro cat mai multe oportunitati de invatare si de experimentare de diferite sporturi.

La noi ii gasiti sau ii veti gasi pe cei care ofera astfel de servicii si multe altele – motocross, kiteboarding, navigatie … le puteti vedeti fata in poze si filmulete, veti afla cateva lucruri despre ei si echipa lor, ce experiente va pot oferi dar si cat va costa. Pentru inceput va propunem sa descoperiti oferte legate de snowboard, schi, parapanta, expeditii in Himalaya, Annapurna sau Cho Oyu, escalada, bouldering, parasutism si kyting insa este abia primul pas.

Mai mult, daca va luati inima in dinti si treceti la actiune, va puteti inscrie intr-un curs, o aventura, o experienta ce va poate schimba viata – direct de pe site, pastrand in buzunar 5% din banii ce ar trebui sa ii platiti.

Pe langa toate astea, il puteti lua acasa pe “BLUE GOGU”. Gogu’ al nostru este un card de acces care va deschide mai ieftin (reducere intre 5 si 10%) usile tuturor experientelor oferite de cei prezenti pe site!

Hai la miscare!

sursa: comunicat de presa in-miscare.ro

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: