Nane-Volum, piesa noua produsa la Okapi Sound

Date:

nane volum
nane volum

Piesa de party intr-un ritm de balans care ne provoaca sa dam volum la singelul cu acelasi nume. Muzica este semnata de Mitza de la Agresiv, Serban Cazan ( HaHaHa Productions ) iar la partea de aranjament muzical si-a adus contributia si GRASU XXL.
In prezent artistul lucreaza la primul sau album, chiar daca pana acum a lansat numeroase piesei si nici mai mult nici mai putin de 6 mix tape-uri. Nane si-a castigat aprecierea in randul ascultatorilor de rap underground prin versuri acide la adresa anumitor rapperi din zona mainstream, fapt ce se intoarce acum impotriva lui prin colaborarea cu Okapi Sound.
Ceea ce nu inteleg ascultatorii de rap “infocati” este ca numarul lor este mult prea mic si investesc prea putini bani in muzica artistilor, astfel incat acestia sa poata trai din muzica de nisa. In consecinta le ramane o singura varianta: sa faca muzica rap care sa ajunga si la alte categorii de public.
Unul dintre comentarii suna asa:

Vorbeai de Puya şi ai ajuns mai rău ca el, te-ai dat cu ăştia de la okakapipi sound, ei au stricat mulți rapperi promițători… păcat.

Nane Volum

In luna februarie Nane a lansat o alta piesa care a starnit controverse, Mai aproape cu George Hora piesa pe care o puteti asculta aici.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...

Secretele unui site web modern și bine indexat de Google: De ce ar trebui să-l refaci acum?

Ce este un site modern și bine indexat de...

Ce Este un Cvintet? Definiție, Instrumentație și Exemple în Muzica Clasică și Jazz

Bun venit la acest articol dedicat cvintetelor, un termen...