Vine Vine Primavara piesa noua Adrian Tutu

0
745

Vine Vine Primavara se numeste piesa lui Adrian Tutu  lansata astazi  alaturi de Coco si Boier Bibescu extrasa de pe albumul de debut al “celui mai talentat roman” din primul sezon al show-ului de la Pro TV. Prima piesa lansata dupa competitia care i-a adus celebritatea a fost “Cum ar fi” ? alaturi de Nicola, o piesa in care Adrian le-a aratat multora de ce e in stare. Ulterior a lansat “un oarecare”, dupa care a venit piesa “Ea”.

Vine Vine Primavara noua piesa Adrian Tutu,  cu Coco si Boier Bibescu

Daca vara trecuta nu am dormit iar toata iarna am fost pe val , noi aducem primavara in prim plan. Am lucrat mult la aceasta piesa, astfel incat sa iasa exact cum ne-am dorit, o piesa catchy , putin diferita de ce am facut eu pana acum si de stilul cu care m-am consacrat la “Romanii au talent” “ , a declarat Adrian Tutu

Piesa ne aduce aminte de copilarie si se potriveste foarte bine cu anotimpul. Poate aceasta piesa al carei text a fost compus de Adrian ii va aduce acestuia succesul. Muzica este compusa de Adrian Tutu si Boier Bibescu, cel din urma semnand si orchestratia.

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: