Nane – Instincte primare ( videoclip ) imagini provocatoare ;)

Date:

Nane Instincte primare videoclipNane lanseaza clipul piesei Instincte Primare, o piesa ce merita un clip fierbinte chiar in miez de iarna. Trackul inclus pe mixtape-ul Okapi Tati a prins foarte bine, dovada stau si cele peste 270 de mii de vizualizari stranse pe youtube pana la momentul lansarii clipului. Instince primare este o piesa produsa de Motzu, versurile sunt scrise de Nane iar de mix si master s-a ocupat Grasu XXL, cel care a fost “motorul” mixtape-ului, iar daca nu ma insala auzul tot Grasu este cel care a dat vocea refrenului 😀 Pe Okapi Tati Nane a fost prezent cu inca o piesa, Ploua alaturi de Zhao, insa stare transmisa de aceasta cred ca se potrivea mai putin pentru lansare ca si single.

Nane Instincte primare videoclip


Clipul nu putea sa nu ne prezinte “domnisoara” de care a fost cucerit Nane cu instincte primare, astfel ca avem parte de cateva cadre hot si sugestive. Alaturi de Nane la filmari au fost mai multi prieteni si colegi de la Okapi, iar filmarile s-au desfasurat in club Coelctiv din Bucuresti. Clipul a fost regizat de Ionut Trandafir de la TrandaFILM.

Foto: Costin Simion

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...