TIMBALAND a colaborat cu o romanca pentru piesa “Lose Control”

3
776

 

Personal ma bucur extrem de multa sa vad cum romanii nostri au succes peste hotare si le “arata la toti” (vorba lu` Cabron) ca romanii pot si au cu ce.

MediaPro Music a lansat astazi clipul piesei   lose control cantata de Daryela  feat TIMBALAND.  Clipul a avut premiera astazi la pranz pe MTV si reprezinta prima colaborare semnata de rapper cu un artist roman. Daryela este o pustoaica originara din Giurgiu, pe numele ei din buletin  Dariela Nicolae.

Daryela canta de foarte mica, la doar 7 ani a inceput sa ia cursuri de pian si teorie muzicala la Scoala de Arta “Victor Karpis” din Giurgiu.Dupa cinci ani, a inceput sa faca ore de canto cu profesoara de la Scoala de Arte – Nicolaescu Gabriela, iar putin mai tarziu a ajuns eleva a Scolii de Arta din Bucuresti, luand lectii de canto cu doamna Viorela Filip. Dupa absolvirea celor doua scolii, pasii i-au fost indrumati de catre Crina Mardare. In 2011 a lansat piesa “INMA”, ce a fost compusa de Connect’R si Chris Mayer, in studiourile Rappin On Production.

sursa&foto: profm

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:

3 COMENTARII

Comments are closed.