MICHAEL JACKSON DIN NOU PE MICILE ECRANE in filmul THRILLER

Date:

Dupa ce a fost desemnat „cea mai  profitabila vedeta decedata” ,Michael Jackson se mentine in top … fiind o sursa nesfarsita de inspiratie pentru marii regizori si producatori de film.

Acestia isi propun de aceasta data sa mai scoata niste bani dintr-un  film  ce va fi realizat după videoclipul hit-ului Thriller.Desemnat cel mai bun videoclip al tuturor timpurilor .

Producatorul acestui nou proiect va fi GK Films, iar regizorul Kenny Ortega, cel care a regizat şi documentarul This Is It. Scenariul  îi va aparţine lui Jeremy Garelick şi fostului scenarist al lui Thriller.Pe lângă lung metrajul Thriller, producătorii mai  au în plan si un alt film despre copilăria lui Michael.

Asteptam cu interes si aceasta productie desi in spatele ei nu se ascunde dorinta de ai aduce un omagiu Regelui  Pop ci doar de a profita de pe urma acestuia…

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

În cât timp se recuperează investiția în panouri solare?

Atunci când cineva alege să investească în panouri solare,...

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...