Carla’s Dreams – concert de lansare la Arenele Romane

0
2176

carlas dreamCarla’s Dreams si-a facut aparita pe piata muzicala romaneasca printr-o colaborare surprinzatoare alaturi de Inna pentru piesa POHUI. Piesa a fost lansata initial intr-o varianta exclusiv Carla`s Dreams, insa Inna a apreciat foarte mult piesa si au decis sa lanseze o colaborare pentru aceasta piesa.

Carla’s Dreams – lansare album NGOC

Albumul se va lansa pe data de 7 mai printr-un concert in aer liber ce va avea loc la Arenele Romane.  Albumul nou lansat de trupa din Republica Moldova se va numi “NGOC” si va include piesele care au cucerit radiourile si televiziunile din Romania “P.O.H.U.I”, “Lumea ta”, “Cum ne noi”, “Sub pielea mea”, “Te rog”, “Aripile”, dar si piese noi care vor fi incluse pe albumul “NGOC”. Accesul la show va avea loc incepand cu ora 20:00.

Carla’s Dreams concert NGOC

“Foarte important. Poate cel mai important concert. Un concert pe care il construim de ceva vreme si care va fi unul determinant pentru anumite decizii de viitor. Un concert in care alaturi de noi vor fi cei cu care am avut placerea si onoarea sa lucram pana acum. Cel mai mare concert Carla’s Dreams din Romania de pana acum full live”, au declarat cei de la Carla’s Dreams.

carla-s dream
Carla’s Dreams concert NGOC

Preturi bilete concert Carla’s Dreams -lansare album NGOC

Biletele earlybird au urmatoarele preturi:
- Categoria A – 150 de lei cu loc in tribuna (doar 700 de bilete – Sectoarele K si E)
- Categoria B – 99 de lei fara loc in fata scenei (doar 500 de bilete)
- Categoria C – 60 de lei cu loc pe scaun sau fara loc, in spatele Categoriei B, in Arena.

Preturile sunt valabile pana pe 2 aprilie, apoi acestea se scumpesc cu 20%.. Biletele pentru lansarea Carla’s Dreams de la Arenele Romane se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro(www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1

Foto 2: Zu Radio

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: