Dony – Shoot me down (videoclip )

0
1555
dony
dony
dony

Dony Shoot me down, o piesa surprinzatoare tinand cont de faptul ca artistul de la 1 Artist Music ne-a obisnuit cu piese popcorn sau clubbing in ultimii ani. Dony este poate primul artist care a promovat stilul popcorn si care a pornit in urma cu 4 ani acest stil ce a devenit cunoscut in toata lumea ca un curent muzical  „made in Romania”. Piesa  lansata atunci alaturi de David Deejay  Sexy Thing  a devenit cunoscuta inclusiv peste granite dar a reprezentat in primul rand o sursa de inspiratie pentru alti artisti.

Acum Dony revine cu o piesa total diferita ce se incadreaza in curentul Hip Hop si beneficiaza de un clip extrem de provocator cu fete sexy ce mimeaza o partida de sex alaturi de artist 😀 In clip apare si fotomodelul Irina STEFAN ce a filmat o serie de cadre promocatoate ce apar in clip. Mai mult decat atat artistul a promis ca va lansa in curand si o piesa in romana.

Dony – Shoot me down

Artistul de la 1 Music se pare ca in ultimul timp experimenteaza foarte mult din punct de vedere muzical, astfel ca la inceput de an a lansat piesa Sueno Latino, dar care nu a prins atat de bine la public precum se astepta artistul 🙂

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: