Mergem la scoala de televiziune din toamna?

11
1429

Stiu ca multi dintre voi sunteti fascinati de lumea media,  si pentru  ca  toamna  incepe scoala va puneti intrebarea: Mergem sau nu laScoala de televiziune, iar daca „DA” , la care? Ce optiuni avem?

 

Vedem zilele acestea un spot tv ce promoveza „Scoala de televiziune Tudor Vornicu” ( a lu` Vlad Ionescu, caci asa era cunoscuta 😀

Ce ne ofera „Scoala de televiziune Tudor Vornicu”?

–  O experienta de 4 ani in acest domeniu si peste 800 de cursati care au terminat pana acum cursurile scolii de televiziune 🙂

Parteneriate ce vor asigura cursantilor practica in : Realitatea TV, B1 TV, Europa FM, Realitatea FM, McCann-Erickson, WPP, Radio Gurerilla, The Money Channel.

Profesorii și instructorii Școlii de Televiziune;

Editorial Artistic :

Raluca Moianu,Dana Războiu,Andreea Marin Bănică,Răzvan Popescu,Dan Negru,Vlad Ionescu,Corina Danila

Tehnic Artistic:

Bebe Nicola, Laura Georgescu Baron, Ovidiu Gyarmath

Actorie Film si TV: Ștefana Samfira, Valeria Sitaru, Nae Caranfil, Florin Zamfirescu.

Care este durata cursurilor?

Durata cursurilor este de un an, pentru fiecare secţie a Şcolii.

Taxe de școlarizare pentru secțiile Editorial-Artistic, Tehnic-Artistic, Make-Up Film și TV, Marketing, PR, Evenimente, Strategie și Planificare Media

9 RATE A CÂTE 149 EURO (plus taxe)

Taxe de școlarizare pentru secția Actorie Film

9 RATE A CÂTE 219 EURO (plus taxe)

Am făcut investiții majore în echipament și tehnologie, am extins spațiul de învățământ și platourile de filmare și am conceput un program de internship și burse cu sprijinul entităților partenere citate mai sus, a declarat Vlad Ionescu.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=L0nw62tToNU[/pro-player]

Scoala de televiziune Intact Media Academy

Cei din trustul Intact au inteles potentialul acestui domeniu, iar anul acesta au lansat Scoala de televiziune Intact Media Academy. In luna Martie au inceput primele cursuri ale scolii., iar  incepand cu aceasta toamna sunt asteptati cursantii din valul doi.  Acestea dureaza o luna de zile, iar costurile difera in functie de fiecare modul in parte.

Cursul de fotografie de moda cu  Gabriel Hennessey

Cursul inseamna atat ore de teorie – de la introducerea in tehnica fotografica, la editorialul de moda – cat si de practica intensa. Studentii vor avea ocazia sa participe la sesiuni de lucru atat in studio, cat si la locatii, de a asista la sedinte foto pentru reviste glossy.

Cursurile se desfasoara 3 zile pe saptamana si includ:    2 ore de teorie si  6 ore ore de practica /saptamana.

Cat costa cursul ?

Costul modului este de 1.500 de euro

“Fotografia de moda inseamna mult mai mult decat cunostinte tehnice. Inseamna comunicare, modele de top, stilisti, reviste glossy, celebritati, marketing, lumini, locatii, productie si lista poate continua. Doar cei care pot intra in industria reala a modei vor putea deveni intr-o buna zi parte a acesteia. Acest curs reprezinta sansa unica de a pasi cu adevarat in lumea modei”, declara Gabriel Hennessey.

Cursul de machiaj profesional

Cursul de machiaj profesional sustinut de Mirela Vescan este la a patra serie de cursanti si se desfasoara  luni, marti si miercuri in intervalul 16:00-20:00.

Costul cursului?

1000 Euro

Curs foto-video pentru fotomodele si prezentatori

curs destinat celor care doresc sa isi construiasca o cariera in fotomodelling si divertisment tv. Cursul dureaza sase saptamani si veti invata ce inseamna un book, cum trebuie sa relationezi cu camera foto sau tv si te vor invata trucurile unui bun prezentator de divertisment. Cursul este coordonat de Gabriel Hennessey

Costul cursului?

1.000 de euro.

Cursuri de Prezentator TV, Reporter, Editor Imagine si Cameraman – Fotoreporter.

Cursurile au o durată de trei luni si includ mai multe specializari:

 

 

 

Trainerii care le vor dezvalui cursantilor tainele meseriei de jurnalist sunt nume importante atat din mass-media, cat si din mediul universitar si cinematografic din Romania.

Mihai Gadea, Gabriela-Vranceanu Firea, Alessandra Stoicescu, Dan Negru, Simona Gherghe, Dan Capatos, Radu Naum, Lucian Mandruta, Mihaela Calin vor fi trainerii titulari la Intact Media Academy, alaturi de producatoarea TV Dana Mladin, binecunoscuta profesoara de dictie Ileana Carstea, Tudor Lucaciu şi Neil Coltofeanu, renumitul profesor Ferenc Vasas, actorul Alexandru Agarici.

La Intact Media Academy vor fi descoperiți acei oameni despre care în televiziune se spune că “trec sticla”. Vor învăța tot ce trebuie să știe ca în viitor să devină adevărați și profesioniști prezentatori de televiziune.

Tot ceea ce vor învăța studenții Academiei vor putea apoi aplica folosind o baza materială cu care s-ar putea mândri orice televiziune nu numai școală de televiziune.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: