Matthew McConaughey si Jared Leto de nerecunoscut in Dallas Buyer’s Club

Date:

    Sacrificiile pe care trebuie sa le faca un actor profesionist pentru a avea un rol credibil pot sa duca uneori la situatii extreme, avand drept rezultate schimbari fizice majore. Nici Jared Leto si Mattew McConaughey nu fac exceptie de la aceasta “regula”, fiind suprinsi, conform dailymail.com, pe platourile de filmare cu un aspect cu care fani lor nu sunt obisnuiti: deshidratati, aproape piele si os. Toate aceste eforturi de-a dreptul extreme au drept tinta rolurile pe care le interpreteaza in productia Dallas Buyer’s Club (2013), mai exact un transsexual femeie (Leto) si un electrician care procura medicamente ilegale dupa ce a fost diagnosticat cu virusul HIV (McConaughey). De la corpul atletic si bine lucrat la corpul deshidratat si identic cu cel al lui Christian Bale din The Machinist – Masinistul  (2011) a fost doar un pas. Fiecare dintre cei doi au avut o perioada mai lunga sau mai scurt pentru a avea acest aspect. Jared a declarat ca el a avut cel mai drastic proces de slabire, mai exact o luna, timp in care s-a infometat propriu-zis, in schimb ce partenerul sau a avut o perioada de 6 luni, ambii slabind 17, repectiv, 13 Kg.

 Cateodata imi era greu sa ma abtin de la apa. Dar pentru mine nu conta cat de mult slabeam, ci mai mult ma interesa sa intru cat mai veridic in pielea personajului a declarata Jared.

Actorul Jared Leto, in varsta de 40 ani, nu este la prima tentativa de acest gen, avand o experienta opusa pentru a fi cat mai veridic in rolul sau, si anume s-a ingrasat 33 Kg. pentru rolul lui Mark David Chapman din productia Chapter 27 (2007). Acest rol de mare dificultate din noua productie reprezinta revenirea lui Leto pe marile ecrane dupa o pauza de 4 ani.

Filmul, regizat de Jean-Marc Vallee (The Young Victoria), relateaza povestea unui fost electrician, Ron Woodroof (Matthew McConaughey),  care, dupa ce a fost diagnosticat cu virusul HIV si afla ca mai are de trait doar 30 zile, recurge la traficul cu medicamente ilegale la acea vreme (n.r. anul 1986) in Statele Unite, pentru a supravietui. Pe teritoriul american sunt si alti posesori ai acestui virus si pentru a-i “ajuta”,  el va incepe infiintarea unor cluburi speciale, impreuna cu doctorita sa, Eve Saks (Jennifer Garner, rol atribuit initial lui Hilary Swank) si un transsexual, Rayon (Jared Leto), cluburi supranumite Dallas Buyer’s Club. Insa pe urmele lor vor fi atat companiile farmaceutice cat si departamentele antidrog ale SUA, ce vor incepe un adevarat razboi de combatere a acestor cluburi si de prindere a celor trei.Premierea mondiala este planificata pentru inceputul anului 2013.

sursa foto: Collider

Articol de: jianu Mircea

 

 

 

 

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...