Piesa noua Kamara – Maria cu Ralfo + interviu cu Kamra (Alb Negru )

Date:

kamara mariaKamara este un nume cunoscut fanilor muzicii romanesti, fiind jumatatea trupei Alb Negru. Recent artistul ne-a facut cunostinta cu Maria, cea mai noua piesa a sa in colaborare cu Ralfo. Versurile sunt scrise de Kamara, iar muzica este compusa de Ralflo si George Popa. Piesa ne duce cu gandul la stilul latino si la noptile de distractie din miez de vara 😀
Maria inca nu beneficiaza de un videoclip, dar suntem convinsi ca Ralfo si Kamara alaturi de cei de la Sprint Media vor analiza posibilitatea lansarii unei productii video, daca succesul Mariei va fi pe masura asteptarilor.

Kamara cu Ralfo – Maria ( videoclip )


In urma cu ceva timp ne-am intalnit cu Kamara la un eveniment muzical si l-am rugat sa ne raspunda la cateva intrebari legate de cariera sa muzicala. Nu trebuie sa uitati ca in acest an s-au implinit 10 ani de Alb Negru, prilej bun pentru lansarea unui single nou, TenTATII ce da si titlul noului album . La evenimentul de lansare am fost si noi prezenti si am realizat un material exclusiv.

Interviu cu Kamara: Prin muzica am castigat un prieten, pe Andrei si o sotiekamara pic 2

Reporter R4FUN: Au trecut 10 ani de Alb Negru, cum te-ai schimbat in aceasta perioada ?
Kamara: Sunt la fel de nebun si la fel de increzator, de optimist, nicio data nu m-am resemnat. Am trecut peste obstacolele pe care mi le-am pus eu uneori, sau in mare parte ni le-au pus altii. Am mers mai departe, am scos 5 albume, aproximativ 15 videoclipuri, puteau sa fie 30 daca nu eram incurcati. Multumim lui Dumnezeu ca suntem aici unde suntem.
Reporter R4FUN: In ciuda tuturor problemelor…ati ramas o trupa. Multe trupa s-au destramat, ce v-a determinat sa ramaneti uniti in acest proiect ?
Kamara: Inainte de toate noi suntem prieteni, colegi la nationala artistilor. Prietenia care ne-a legat de la inceput a crescut de-a lungul timpului. La noi totul e egal, nu conteaza cine face mai mult pe o piesa, totul e egal.
Reporter R4FUN: Daca ar fi sa faci un bilant la 10 ani de Alb Negru, care este cel mai important castig al acestei perioade ?
Kamara: Am castigat un prieten, atat de pe scena cat si in spatele ei. Am avut sansa sa traim momente minunate impreuna. Am castigat o sotie, pentru ca versurile piesei Mi-e sete de tine le-am scris cu gandul la ea. Am castigat o intreaga familie, Ralfo, Rares, Bogdan, Temisan, prieteni de la nationala artistilor.
Piesa Mi-e sete de tine a fost dedicata de Kamara sotiei sale

Reporter R4FUN: De-a lungul timpului ati lucrat cu producatori tineri, cat de mult conteaza suflul din partea acestora pentru succesul unei piese ?
Kamara: Noi lucram cu oricine are cea de spus in muzica, nu ne gandim la brandul acelei persoane.
Reporter R4FUN: Daca ar fi sa te gandesti la primele piese lansate de voi in comparatie cu cel mai nou album…Cum a evoluat stilul Alb Negru in acest timp ?
Kamara: Muzica noastra a evoluat dar si-a pastrat particularitatea , am lansat si piese pop dance, house dance, dar ne-am revenit.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

În cât timp se recuperează investiția în panouri solare?

Atunci când cineva alege să investească în panouri solare,...

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...